liste be lo merja'a

ni'o le merja'a cu catni le nu bapli merko bo flalu .i

ni'o le di'e cu liste le merja'a .i [na gendra]

  • la djorj. .uacentyn. no'u la'o gy. George Washington gy.
  • la djan. edymyz. no'u la'o gy. John Adams gy.
  • la tomas. djefyrsyn. no'u la'o gy. Thomas Jefferson gy.
  • la djeimyz. madison. no'u la'o gy. James Madison gy.
  • la djeimyz. mynro. no'u la la'o gy. James Monroe gy.
  • la djan. kuinsi. edymyz. no'u la'o gy. John Q. Adams gy.
  • la endru. djaksyn. no'u la'o gy. Andrew Jackson gy.
  • la marten. ven. biyren. no'u la'o gy. Martin Van Buren gy.
  • la uiliam. xarisyn. no'u la'o gy. William Harrison gy.
  • la djan. tailyr. la'o gy. John Tyler gy.
  • la djeimyz. polk. no'u la'o gy. James Polk gy.
  • la zakari. teilyr. no'u la'o gy. Zachary Taylor gy.
  • la milyrd. filmor. no'u la'o gy. Millard Fillmore gy.
  • la frenklen. piyrs. no'u la'o gy. Franklin Pierce gy.
  • la djeimyz. biukanen. no'u 'o gy. James Buchanan gy.
  • la .eibry'am. .linken. no'u la'o gy. Abraham Lincoln gy.
  • la .endru. djansen. no'u la'o gy. Andrew Johnson gy.
  • la .iuLESes. grant. no'u la'o gy. Ulysses Grant gy.
  • la rytyrfyrd. xeiz. no'u la'o gy. Rutherford Hayes gy.
  • la djeims. garfiyld. no'u la'o gy. James Garfield gy.
  • la tcestyr. .arsur. no'u la'o gy. Chester Arthur gy.
  • la grovyr. klivlend. no'u la'o gy. Grover Cleveland gy.
  • la bendjamen. xerisyn. no'u la'o gy. Benjamin Harrison gy.
  • la grovyr. klivlend. no'u la'o gy. Grover Cleveland gy.
  • la uiliam. mekenli. no'u la'o gy. William McKinley gy.
  • la tiodor. rosyvelt. no'u la'o gy. Theodore Roosevelt gy.
  • la .uiliam. taft. no'u la'o gy. William Taft gy.
  • la .uydros. .uilsun. no'u la'o gy. Woodrow Wilson gy.
  • la .uaren. harden. no'u la'o gy. Warren Harding gy.
  • la kalven. kulidj. no'u la'o gy. Calvin Coolidge gy.
  • la xyrbyrt. xuvyr. no'u la'o gy. Herbert Hoover gy.
  • la franklen. rosyvelt. no'u la'o gy. Franklin Roosevelt gy.
  • la xeris. trumen. no'u la'o gy. Harry Truman gy.
  • la duait. .aizenhauyr. no'u la'o gy. Dwight Eisenhower gy.
  • la djan. kenedi. no'u la'o gy. John Kennedy gy.
  • la lindyn. djansen. no'u la'o gy. Lyndon Johnson gy.
  • la ritcyrd. niksyn. no'u la'o gy. Richard Nixon gy.
  • la djeryld. foyrd. no'u la'o gy. Gerald Ford gy.
  • la djimis. kartyr. no'u la'o gy. Jimmy Carter gy.
  • la ranyld.reigen no'u la'o gy. Ronald Reagan gy.
  • la djorj. xyrbyrt. .ualker. buc. no'u la'o gy. George H. W. Bush gy.
  • la bil.klenton. no'u la'o gy. Bill Clinton gy.
  • la djorj. ualker. buc. no'u la'o gy. George W. Bush gy.
  • la byRAK.obamas. no'u la'o gy. Barack Obama gy.
  • la donald.trump. no'u la'o gy. Donald Trump gy.